Det ble nytt

Heei!

 

Nå har jeg funnet senga mi, det er en time siden jeg kom igjen fra Stine. Vi har hatt en utrolig fin dag! 3 første timene på skolen hadde vi kokking, og de 3 andre var ikke noe særlig. Fikk framsyning av en konsert og vi jobbet med et selvstudium i samfunnsfag. Veldig gøy!... Da var skolen ferdig for andre dag i 2011, koselig dag! Det morsomme i dag var at i studietimen ble vannet borte til B-klassen fikk ikke kokking til de måtte lage pølser mens vi fikk lakswok med ris. haha, kokkelæreren var ikke særlig tefress når vannet ble borte.. Stakkar!..

Da skolen ble ferdig gikk vi mot B-young, før det møtte vi presten her. Hun stoppet og pratet med oss for vi her hennes første komfirmantene her. Hun er så koslig, beste presten jeg har møtt! B-young fant vi ingen ting, hih, vi gikk på coop elektro istede for å se på beskyttelse til telefonen til Stine. Samsung galaxy s. Bra telefon! Vi kom hjem til henne etter en stund der. Vi gikk rett og fant vi vær vår julebrusflaske og sette oss på kjøkkenet for å spise julekaker. Namm!

 
Vi begynte å om møblere rommet til Stine, for broren hennes kastet ut sovesofaen hennes. Og den måtte vi bære ned en trapp. Det gikk faktisk bra, litt tung men. HAHA! dere skulle sett oss der ja! Vi flyttet på senga hennes, bokhylle og denne sovesofaen. Vi fikk det til at det gikk med plass til slutt med mye sakk imellom.


Fikk ikke snudd bilde, Stine er flink til å gjøre lekser. //Mobilkamera//

hadde det morsomt mens Stine gjord elekser. //mobilkamera//

//Mobilkaera//Bilde er tatt av noen bilder fra skolen. Jeg og stine var på toving på juleverkstedet. Vi begynte med såpekrig. HAHA, vi hadde det veldig morsomt!

 

Hvordan har din dag vært?

Hadde dere julerverksted på skolen før jul ?

 

//Solveig//

Publisert: 05.jan.2011 @ 22:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits