GET USED TO IT

God morgen!

 

I går kveld startet jeg og lese en bok. Det er stort til å være meg, jeg leser aldri. Jeg har bestemt meg for i 2011 skal jeg lese mye mere. Jeg har funnet en bok på biblioteket som virket bra. Den har ligget på skrivepulten min en stund, og i går kveld bestemte jeg meg for å endelig lese den. Jeg startet på side 7 i boken, og greide ikke å legge den fra meg. Jeg tror jeg las til klokken var nesten 2! Da var det 70 sider som var unna gjort på kort tid, for den var så bra!

Nina satt og fniste av noe Mads dreiv med borti en krok. Teddy lukka øynene og hørte på musikk. Peppern strekte hånda si mot meg, jeg var forelska i den hånda en gang. Det var ikke mer enn et år sia han var den kjekkeste jeg visste om. Men det var ikke sånn mer. Peppern var kul, men jeg var ikke forelska, og det var lissom ikke så viktig med den hånda lengre. Jeg hørte stemmen hans dypt inne i øret mitt. - fy faen, Billie, hvisket han. - du er så jævla fin, veit du det? DU er faenmeg dritfin, ass. Borti sofaen satt PK og Cordelia tett sammen i en utydelig smørje.

(Dette er hentet fra bak på boken! )

Get used to it er andre bok om Billie og vennene hennes. Det er ungdomsroman. Utrolig bra. Det er Linde Hagerup som har skrevet de to bøkene. Jeg må få lånt den første boken også! Det er fra året 1981!


Jeg hadde en liten shoot med gjenstander hjemme her i sta. Her er det noen bilder av det.


Pohto by me! Nikon d40.

Sorry for lite blogging i det siste, men vi begge har vært opptatt. Det var jentekveld hos Stine fra fredag til lørdag. Dessverre har jeg ikke bilder fra der. Jeg ble syk lørdag og reiste tidlig fra Stine. Jeg er mye bedre i dag, heldigvis! Jeg liker ikke å være syk. Okei, nå er det bare mumling hva jeg har gjort i helgen. Jeg skal dusje nå, så skal jeg møte Anne. Hun har telefon laderen min og jeg er snart tomt for strøm. Hehe, good work å glemme at den hos Stine!

Og jeg anbefaler på det sterkeste å lese denne boken, det handler om jenter, gutter, festing, og røyking. Det tror jeg var normalt på 80-tallet. Men jeg ELSKET boken!!

Liker du og lese?

Hva har du gjort i helgen?

Likte du bildene?

//Solveig//

Publisert: 16.jan.2011 @ 12:58 Kategori: Fotografi Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Rikke

Dato: 16.jan.2011 Tid: 14:02 URL:
nei jeg liker ikke å lese.. :/

Postet av: Stine&Solveig

Dato: 16.jan.2011 Tid: 21:30 URL: http://sbsl.blogg.no/
Rikke: Jeg skal lære meg det, jeg må lese mere ;)

Skriv en ny kommentar

hits