Skoledagboka mi.

Hei og hopp!

 

Nå har jeg gjort noen lekser, har egentlig mye denne uka og det er verdt å begynne tidlig med å bli ferdig tidlig. Har vært sliten på skolen i dag, men det er sikkert fordi at jeg er ikke 100% i form. I norsken leser vi jeppe paa bierget. Den er dansk, og handler om en mann og litt sånne rare ting. Jeg og Stine har hele tiden fått lest sammen fra den boken. For alle i klassen leser forskjellig karakterer.  Og de 2 gangen jeg skulle opp til tavla så skulle Stine det og. Det er toppers!

Jeg fant igjen en sånn skoledagbok for 2010 og 2011. det er en liten bok som jeg kan skrive i hva jeg skal gjøre den og den dagen. utrolig søt bok som jeg kan ta med meg over alt. Nå har jeg kjørt igjennom hele boken for å skrive hva jeg skal i nærmeste fremtid. Det var ikke mye jeg skrev, men litt. Jeg kan til og med skrive timeplanen min på skolen og telefon nummer til mine venner og sånt.Jakke fra BikBok, utrolig god ♥


Photo by Me. Nikon D40

Har sittet og spist appelsin, og har appelsinkjøtt mellom tennene. Utrolig irriterende.. Nå er det bare igjen 4 uker og 6 dager til vinterferie.  Skal til en plass jeg har aldri vært før. Skal fortelle dere senere!

Liker du appelsin?

Hvor skal du i vinterferien?

Kleeeemz

//Solveig//


Publisert: 17.jan.2011 @ 19:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits