Kategori: Blogg

Fucking Perfect

Hei!

Fått dilla på denne sangen

 

 

 

 

Pink - Fucking Perfect

 

Hva syns du om denne sangen?

 

//Stine//

 

 

 

 

Publisert: 25.jan.2011 @ 18:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Movie Time

Hei!

 

Nå har jeg sett meg i gode stolen min og tenkt på å se en film. Kjøpte meg 2 nye i dag. I dine sko og Waitress. Vet egentlig ikke hva de handler om, men de så bra ut. Jeg liker ikke sånn skrekk eller noe. Beste med romantisk komedie!

Jeg har vært en flink jente nå, Har fløtt på møblene på rommet mitt og vasket og ryddet. Det ble et bra resultat! Senga ble en helt annen plass en der hun stod og jeg fløtte stolen min med bordet framfor tv-en. Så da blir det en liten kosekork.
PHOTO BY ME!

 

I kveld skal jeg til Annbjørg, så reiser vi på fest. Haha, det skal bli gøy!

Men nå sier jeg hade for jeg skal se I dine sko. Jeg valgte den fordi at den er øverst på koveret, må gå etter rettefølge! haha.

//Solveig//

Publisert: 22.jan.2011 @ 14:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Helt utrolig!

Hei og hopp!

 

Det er helt utrolig! 2011 har vært det beste året hittil! Det som skjer i 2011 er så bra at jeg kan sette meg ned på gulvet å grine, for jeg kommer til å ha det så utrolig bra! Det som skjer er:

Lørdag: Skal jeg på fest med mine bestevenner

Jeg fikk meg Macbook Air

◊  Skal til syden for første gang, aldri tatt fly før! (flaut) haha neida..

◊  Håper jeg skal til London med Anne Mari i sommer.

◊  Har verdens bestevenner som er her for meg.

◊ Hver dag får jeg kloke ord fra kalenderen min som lyser opp dagen.

◊ Jeg blir komfirmert.

◊ Jeg blir 15.

 

Det er helt utrolig bra som skjer dette året. Jeg ELSKER dette året allerede. Det kommer sikker flere ting som jeg skal ut på i 2011!Jeg har funnet meg en ny juice. Jeg kjøpte den på Kiwi. Den heter Tropicana Pure Premium, det er appelsin juice.


Speilbilde, haha!

Nå har jeg spist kveldsmat og skal snart legge meg. Har prøve i spanish i morgen.

 

Liker du 2011?

Liker du det vi blogger om ?

 

//Solveig//

Publisert: 19.jan.2011 @ 21:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ekte venn

Hei bloggen!

 

I dag har jeg vært hos presten, fordi jeg skal komfirmere meg.

Vi danset og sang, men hadde også en viktig oppgave.

Den handlet om at vi skulle tenke oss hvordan det hadde vært vist vi hadde mistet vår bestevenn, vi skule skrive en minnetale på en måte til vennen vår.

 

Jeg selv har ikke tenkt så mye på å miste min bestevenn, men nå når jeg tenker på de finner jeg ut hvor grusomt det hadde vert. En venn er noe alle trenger. En venn stiller alltid opp. En venn kan du stole på. En venn går ikke bak ryggen din og bak snakker deg. En venn Stiller opp hele tiden. En venn er noen du er glad i og er redd for å miste. En venn kan du snakke med om alt.

Du kan ha mange venner, men en venn er noe alle må ha. En du kan fortele alt til og snakke med.

 

Bildet er tatt på Bjørnsund når vi var på leirskole i 8.

Solveig er en venn jeg kan snakke med om alt uten at hun sier det videre.

 

Ekte venner må man ha!

 

//Stine//

 
 

Publisert: 19.jan.2011 @ 17:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Happy day.

Hei!

 

Jeg er så glad for jeg fikk dataen min i går, jeg ELSKER den allerede. Jeg kan gjøre så mye tøft. Men det er en ting eg ikke får til er å laste ned photoscpae. Noen som vet hvordan man gjør det?

Nå er det straks skole, skal sitte på med pappa. HAHA, jeg slipper og gå. men nå skal jeg finne mat til min lillle søte katt. Vi snakkest


Photoboth, webcam som det heter på mac.

 

Hva skal du gjøre i dag?

 

//Solveig//

Publisert: 19.jan.2011 @ 07:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

NY MAC!

Hei!

 

Nå blogger jeg fra ny data, nemlig Macbook Air! Utrolig bra data, har ventet siden først i januar på den og endelig i dag kom den! Jeg er fornøyd så lagt jeg har haft den og det er ca en time. haha! Jeg kommer sikkert til å blogge litt mer om den når jeg blir bedre kjent med den. Og til nå så abefaler jeg på mitt høysete å kjøpe MAC, den er verdt prisen. Nå driver jeg og installerer microsoft office 2011 som jeg kjøpte med, jeg trodde det var instalert med det var det ikke.

Har att en vanlig dag på skolen, ikke noe spesielt. Bare en matteprøve som gikk helt okei. Torsdag er den sapnsk prøve som jeg må lese til.

 
Photo by me!

 

Fikk ikke namn på bildene, jeg må laste ned photoscape tror jeg.

Har du Mac?

 

//Solveig//

 

 

 

Publisert: 18.jan.2011 @ 17:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skoledagboka mi.

Hei og hopp!

 

Nå har jeg gjort noen lekser, har egentlig mye denne uka og det er verdt å begynne tidlig med å bli ferdig tidlig. Har vært sliten på skolen i dag, men det er sikkert fordi at jeg er ikke 100% i form. I norsken leser vi jeppe paa bierget. Den er dansk, og handler om en mann og litt sånne rare ting. Jeg og Stine har hele tiden fått lest sammen fra den boken. For alle i klassen leser forskjellig karakterer.  Og de 2 gangen jeg skulle opp til tavla så skulle Stine det og. Det er toppers!

Jeg fant igjen en sånn skoledagbok for 2010 og 2011. det er en liten bok som jeg kan skrive i hva jeg skal gjøre den og den dagen. utrolig søt bok som jeg kan ta med meg over alt. Nå har jeg kjørt igjennom hele boken for å skrive hva jeg skal i nærmeste fremtid. Det var ikke mye jeg skrev, men litt. Jeg kan til og med skrive timeplanen min på skolen og telefon nummer til mine venner og sånt.Jakke fra BikBok, utrolig god ♥


Photo by Me. Nikon D40

Har sittet og spist appelsin, og har appelsinkjøtt mellom tennene. Utrolig irriterende.. Nå er det bare igjen 4 uker og 6 dager til vinterferie.  Skal til en plass jeg har aldri vært før. Skal fortelle dere senere!

Liker du appelsin?

Hvor skal du i vinterferien?

Kleeeemz

//Solveig//


Publisert: 17.jan.2011 @ 19:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Pink nails

Sitter her er utrolig slapp. Har blitt syk, kvalmen har gitt seg, så nå sitter jeg bare igjen meg forkjølelsen.

Har vært syk siden lørdag nå, og har ikke vært på trening verken fredag eller lørdag fordi jeg skal på røntgen med foten. Vil bare finne ut hva som er galt å få det bort så jeg slipper få vondt i foten hvergang jeg trener.

 


Hadde ikke noe å gjøre så jeg lakket neilene mine rosa.

 


Vi har alle vert fjortizzer....

 

 

Er du syk?

 

//Stine//Publisert: 16.jan.2011 @ 18:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En god trengingsøkt

Hallo!

Nå har jeg kommet inn igjen fra en god treningsøkt. Jeg gikk faktisk på ski, jeg tror jeg så ganske amatørisk ut der jeg gikk for det vart første gangen i vinter. Jeg gikk to runder rund løypen her, det er ca 2,5 km tror jeg. Og siden jeg gikk to så da ble det 5 km. good girl! Jeg tok med med Kito to runder rundt fotballbanen bare for å trene han litt også, koselig og ha med seg hunden på hytta og gå på ski. Derfor må han også trenes. Det har vært en god økt, bli i så fall varm av det. Jeg pratet med mamma i ste og da lurte jeg om vi kunne begynne på stepp  og hun sa at vi skulle se på det, og det betyr kanskje ja! Det ser så tøft ut, gå opp og ned på en benk og lære seg "turer" som det heter.


Jaaa...Fake a smile!!

Fordi jeg er flink til å sikte...

Trener dere i uka?

Hva trener dere?


Vi har tenkt på å lage video her på bloggen, noen som har noen ideer hva vi kan gjøre eller si ?

 

 

//Solveig//

Publisert: 11.jan.2011 @ 20:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Videoblogg forslag?

Vi tenkte vi skule lage en video blogg en dag.Noen forslag om hva?

 

 

 

//Stine//

Publisert: 11.jan.2011 @ 18:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ikke vannfast.

God dag mine kjære lesere!

Nå har jeg kommet hjem, for jeg har vært med å hentet en bil som har vært på sånn årssjekking. Der lå det en ledning til meg, ikke direkte meg, men min iPod. For vi har sånn USB greie til vi bare stikker Ipoden inni der og da kommer det musikk i bilde slipper vi disse Cd-ene. Og det funket ikke med den ledningen jeg hadde fra før av, så jeg har fått ny og det funka helt toppers! Masse sanger jeg kan høre på nå.

Derfor det står ikke vannfast på overskriften er at vi har at snøballkrig i dag på skolen. Jeg, Stine, Marte, Anne og Annbjørg hadde krig på mange av guttene i 10.klasse. Hvem tror dere vant?! Vi?! Nei, det kommer aldri til å skje. For de bærer oss i snøen og dunker oss med snø. Ikke særlig godt, og jeg hadde ikke vannfast maskara og jeg var utrolig svart under øyne etter på ja. Hadde nesten ikke igjen maskara når jeg kom hjem. Haha, det er utrolig morsomt da! Vi var ikke særlig tørre heller.

 
Der er den, elsker den allerede jeg! ♥

Og nå fikk jeg utrolig hyggelig besøk ved dataen min, min katt Findus kom. Er han ikke fin ?

Har du sånn ledning?

Bruker du vannfast maskara?

Vet du noen fine sanger?

//Solveig

Publisert: 11.jan.2011 @ 17:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Outfit

I dag er det sikkelig slapp outfit

Joggebokse er digg da.

 

Genser: Jean Paul

Bokse: University

Grå topp H&M

 Kjøpte meg nye sko lørdag.

De er goe å gå i+ at de er veldi lette.

 

Hva gjør du i dag?

 

//Stine//Publisert: 10.jan.2011 @ 17:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Mye og gjøre? Ja..

Hei!

I dag har jeg masse med lekser og en prøve i morgen. Vi har en del norsk til i morgen, men heldigvis fikk jeg gjor unna noe i dag! Det som skje i denne uka er:

♦ Måndag: Lekser

♦ Tirsdag: trene, kanskje noe annet.

♦ Onsdag: Lese til prøve og komfirmanttime.

♦ Torsdag: trene

♦  HELG!

Siste tiden nå på skolen pratet vi bare om at det er igjen 24 timer på skolen denne uka. Og ja, vi gleder oss til helg på en mandag! Haha, god skoleinstilling på topp her ja!Bare tok et random bilde!

Men nå skal jeg spise vi snakkest!

Hvilkene planer har du i denne uka?

//Solvieg

Publisert: 10.jan.2011 @ 16:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ny rekord!

Helloww!

 

Nå må jeg bare si dere en ting! det er en rekord for meg og Stine. Vi takker dere kjempe masse for det er dere som ha hjelpt oss fra den dagen vi startet og blogge! Vi har hatt over 400 besøkende siden mandag til nå! vi takker dere kjempe masse og håper dere vil fortsatt lese bloggen vår!

 


Et arkiv bilde//

 

Så tusen takk!

Vil du forsatt lese bloggen vår ?

 

//Solveig & Stine

Publisert: 09.jan.2011 @ 22:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

36 og gravid for fjerde gang!

Klikket meg en tur inn på vg for å se om det har skjedd noe, det eneste jeg ser som spennende er at Victoria Beckham er gravid for fjerde gang.

STORFAMILIE: Victoria og David med sønnene Brooklyn, Cruz og Romeo på BBCs idrettsgalla i desember. De tre guttene får en søster eller bror til sommeren. Foto: Anthony Stanley/WENN

STORFAMILIE: Victoria og David med sønnene Brooklyn, Cruz og Romeo på BBCs idrettsgalla i desember. De tre guttene får en søster eller bror til sommeren. Foto: Anthony Stanley/WENN

 

Tidligere har Victoria sakt at et barn til blir for mye, men det virker som om hun har ombestemt seg nå. Ifølge Syk News skal paret flere ganger ha sakt at de ønsker seg en jente.

Den britiske nyhetskanalen spekulerer også i om superparet har planer om å flytte tilbake til Storbritannia.

 

Innfo er hentet fra VG

Les meg på: http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10037369#

 

Hva har du å si i denne saken?

 

//Stine//

Publisert: 09.jan.2011 @ 21:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En elsker.

Hei og hopp!

Nå skal jeg si dere hva jeg elsker, det jeg må ha for å leve utenom venner. For det har jeg skrevet om før. Her får dere en liste hva jeg elsker så skriver jeg mer om det under bildet.

Ananas: Jeg elsker det, spesielt Coop ananasen. Den kan jeg spise flere bokser av, jeg har spist alt en i dag ♥

Foto/Kamera: Jeg elsker kameraet mitt, jeg kan ta det med over alt (bare jeg har plass) ♥

Mobiltelefon: Den må jeg ha med meg over alt, ikke sånn at jeg får melding hele tiden, men jeg føler meg tryggere med den  ♥

Dyr:  Jeg elsker dyr! Jeg har en hund og en katt, men kunne gjerne hatt flere!  ♥

Data: Jeg må på dataen hver dag! Jeg må få med meg det som skjer på facebook og blogg.no  ♥

Sommer: Den beste årstiden! Sole seg, være med venner og reise på ferie  ♥

Shoppe: Elsker å bruke penger! Ikke at jeg har så mye av dem, pappa sier ved meg at jeg må ha bakkekontakt for jeg prater om kjøping hele tiden  ♥

 

Likte du disse punktene ?

 

//Solveig

Publisert: 09.jan.2011 @ 20:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Julen er ute for noen.

God kveld i stuen!

 

Nå har jeg kommet hjem fra min kjære tante. Har vært der i helga, derfor lite blogging fra meg. Kom dit i går efta, vi så på tv-en og koste oss sikkilig. Taco var det som stod på menyen og jeg spiste meg utrolig mett. Elsker Taco ♥ I morges da jeg kom ned, lå tante på sofaen og slappet av. De har fjøs og stod opp utrolig tidlig til hun hadde lagt seg ned på litt. Jeg gikk på countrylife og farmville på facebook. Tanten min er i level 80 på farmville og jeg bare 30.... Driver og jobber meg opp i level nå!

Det som var den store oppgaven i dag var å få ut jula hos henne. Hun har nesten 300 nisser! og det er seriøst!  Mye og pakke ned i asker og bokser. Det ble utrolig tomt når vi var ferdige, vi brukte hele dagen. Vi koste oss med spillene på facebook og ski på tv-en mens vi pakket ned julen.

 


Kito var også  med til tante, mamma og pappa skulle bort og jeg orket ikke å være alene. Og siden det er 1000 år siden jeg sovet hos tante og onkel var jeg der.


Er julen over for deg?

Er det lenge siden du har vært os tanten og onkelen din?

Likte du viktig tema jeg skrev om i går?

//Solveig

Publisert: 09.jan.2011 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Outfit for denne kvelden

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra familie besøk.

Vi har vert hos tanten min på mat, vi kom der når klokka var ca .

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut outfiten jeg hadde.

 


Bokse: Engeland

Skjorte: Tallinn

Topp: H&M

Kjede: Cubus

 

 

Hva syns du?

Hva har du gjort i kveld/skal gjøre?

 

//Stine//

 

 

 

Publisert: 08.jan.2011 @ 22:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Good girl.

God morgen!

Nå har jeg dusjet og sminket meg. Jeg har til og med lakket neglene min hvite, faktisk! I dag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, jeg skal ligge hos tanta mi og onkelen min i natt. Det er mange år siden jeg har ligget der, derfor jeg skal dit er at mamma og pappa skal på fest og jeg orket ikke å være alene.

I går kveld var jeg en flink jente, jeg rydda rommet mitt da klokka var halv 10, aner ikke hva som gikk av meg. Det så heller ikke ut her, haha. Mamma har gidd opp med å mase på meg nesten for jeg ikke rydder rommet mitt. Morsomt!Nikon D40//


Er du en good girl noen gang ?

Hva skal du gjøre i dag ?

//Solveig//

Publisert: 08.jan.2011 @ 11:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Fin Fredag!

Ikke så lenge siden jeg kom hjem å var ferdig med å dusje. Har vert på første fotballtreningen i 2011. I dag på skolen hadde vi først to timer med symmjing, beste symmje timen ever, vi var 5 og hadde de super moro.Så var det rle, naturfag og Norsk. Da ringte klokka og helgen var her.

 

Nå har jeg spist lasange og sitter her i joggebokse og superundretøy, det er herligt.

 

 

Jeg er gul og digger webcam

 

 

Hva gjør du i kveld?

 

//Stine//

 

 

Publisert: 07.jan.2011 @ 20:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Design ogHandverk!

De to siste timene i dag hadde vi utdannings valg, jeg har valgt design og handverk.

Første timen snakket vi mest om hva vi kunne bli visst vi gikk de forskjelige linjene.

Det er så irriterende, nesten alle satt og snakket om hva de skulle gå og hva de skule bli og jeg har vikelig ikke peiling.

 

Neste time fikk vi høre hva vi skule gjøre de to siste timene torsdagene, og såg på noen bilder.

Jeg syns det hørest ganske spennende ut, vi fikk oppgaven: lage en lampe som skal passe til barn eller ungdom.

Ikke nok med de vi skal lagge sikkelig plan om hvordan vi gjør det.

 

Denne såg vi på passer veldi bra for et lite barn som drømmer om å kjøre rommskip kanskje?

 

Det er en lampe! Søte Bambi!

 

Søt? :-)

 

Å gjøre en lampe ny eller lage en hørest utroligt vanskelig ut, men det kan gjørest på de enkleste måtene!

Det er bare fantasien som setter grenser.

 

 

Har du noen gang designet en lampe selv?

 

 

//Stine//

Publisert: 06.jan.2011 @ 21:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Svar på spørrerunde!

 

Hvor lenge har dere blogget?
4. januar 2011-01-06

Hvordan vil dere beskrive hverandre?
Stine: hun er en fantastisks person, jeg liker alt ved henne. Hun er søt, morsom og til å stole på, og hun er venn med alle.

Solveig: Solveig er en fantastisk person som alltid smiler og er gla. Vi er ganske like derfor liker vi mye av det samme. Hun er en utrolig pen å snill person. Hun er min solstråle!

Hvor lenge har dere vært venner? : )

Siden 8.klasse, men kjent hverandre lenge, for moren til Solveig er firmenning til Stine

 

Hvordan vil dere beskrive dere selv?

Stine: Jeg vil beskrive meg som en person som er nesten alltid blid og glad. Jeg bryr meg om andre å hater at folk mobber eller erter andre. Jeg er en person med mye energi så jeg kan være litt hyper.

Solveig: Snill, Smilfull(?) og omsorgsfull. Jeg blir helt rar når noen skader seg..

si en ting dere er fornøyd med deg/dere slev og en ting dere ikke liker med dere selv.

Stine: Jeg liker ikke kneene mine, jeg liker øynene mine

Solveig: Jeg liker ikke magen min, jeg liker handleddene mine.

Hvordan mobil har dere?

Stine: Samsung Galaxy S GT i9000

Solveig: Sony Ericsson Xperia x10 mini pro, med rødt deksel

 

Hvordan pc har dere?

Stine: En Packert Bell og en mini pc rosa Samsung

Solveig: Hp Compaq

 

Hvem stoler du/dere mest på?

Hverandre

 

Va er det teiteste du har sakt i dag?

Stine: Har ikke peiling! :-p

Solveig: Aner ikke ;)

Har du opplevd noe overnaturlig i hjemmet ditt?

Stine: Nei! :-)

Solveig: Nei.

Har du en rød sykkel?

Stine: Har faktisk en på hytten.

Solveig: Ja, faktisk har jeg det.

 

 

 

Er det mer dere lurer på så er det bare å spøre!:-)

 

//Solveig//

//Stine//

Publisert: 06.jan.2011 @ 21:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Voe

Det er mye styr om at Voe har sluttet å blogge. Det ble et stort tema da Emilie tok valget sitt om at hun ikke skule blogge mer. Hun komer kanskje tilbake, men hun trenger en pause fra alt styre rundt seg. For mange virker dette som verdens undergang. Klart Emilie har talent, men hun har tatt valget om at hun trenger pause. Emilie har fått mange stygge kommentarer jeg skjønner ikke helt vitsen med det....Klart det ikke er noe koselig med stygge kommentarer, ingen liker jo det. Jeg tror det er fordi Emilie har hat stor suksess med bloggen å har nådd veldi langt med bloggen, men dette er jo fordi hun har jobbet for det....Erligtalt hun fortjener det hun har oppnådd med bloggen SIN.

 

Emilie har et helt vanlig liv såm alle andre jenter på hennes alder. Hun sier hun trenger å bruke tiden sin på venner, dans og alle andre ting ungdommer gjør. Vi kan ikke klandre henne for at ting ble for mye for henne, hun er jo bare en helt vanlig jente.

 

bildet er hentet fra Voe sin blogg

 

 

 

Hva er din meninng om denne saken?

 

 

//Stine//

Publisert: 06.jan.2011 @ 16:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Det ble nytt

Heei!

 

Nå har jeg funnet senga mi, det er en time siden jeg kom igjen fra Stine. Vi har hatt en utrolig fin dag! 3 første timene på skolen hadde vi kokking, og de 3 andre var ikke noe særlig. Fikk framsyning av en konsert og vi jobbet med et selvstudium i samfunnsfag. Veldig gøy!... Da var skolen ferdig for andre dag i 2011, koselig dag! Det morsomme i dag var at i studietimen ble vannet borte til B-klassen fikk ikke kokking til de måtte lage pølser mens vi fikk lakswok med ris. haha, kokkelæreren var ikke særlig tefress når vannet ble borte.. Stakkar!..

Da skolen ble ferdig gikk vi mot B-young, før det møtte vi presten her. Hun stoppet og pratet med oss for vi her hennes første komfirmantene her. Hun er så koslig, beste presten jeg har møtt! B-young fant vi ingen ting, hih, vi gikk på coop elektro istede for å se på beskyttelse til telefonen til Stine. Samsung galaxy s. Bra telefon! Vi kom hjem til henne etter en stund der. Vi gikk rett og fant vi vær vår julebrusflaske og sette oss på kjøkkenet for å spise julekaker. Namm!

 
Vi begynte å om møblere rommet til Stine, for broren hennes kastet ut sovesofaen hennes. Og den måtte vi bære ned en trapp. Det gikk faktisk bra, litt tung men. HAHA! dere skulle sett oss der ja! Vi flyttet på senga hennes, bokhylle og denne sovesofaen. Vi fikk det til at det gikk med plass til slutt med mye sakk imellom.


Fikk ikke snudd bilde, Stine er flink til å gjøre lekser. //Mobilkamera//

hadde det morsomt mens Stine gjord elekser. //mobilkamera//

//Mobilkaera//Bilde er tatt av noen bilder fra skolen. Jeg og stine var på toving på juleverkstedet. Vi begynte med såpekrig. HAHA, vi hadde det veldig morsomt!

 

Hvordan har din dag vært?

Hadde dere julerverksted på skolen før jul ?

 

//Solveig//

Publisert: 05.jan.2011 @ 22:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Spør i vei, spørsmålsrunde!

Dette er spørrerunde!Da er det bare å spørre i vei! Vi svarer på to dager, det blir på torsdagen.

 

//Solveig&Stine//

Publisert: 05.jan.2011 @ 07:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Det neste

Heisann og hoppsan!

 

Nå er det senga som står for tur. Har spist min mat som jeg stort sett lever på. Ostesmørbrød<3 Elsker det! i morgen er det kokking på skolen så jeg må hugse og ta med forkle. Bare jeg finner et hjemme her da.. Hmm... Jeg er litt rotete av meg når det gjelder klær og andre tinge. Dere skulle ha bare sett kleskape mitt! mohaha, bombe!

I morgen blir jeg med Stine hjem. Det blir koslig! har ikke vært der på en stund, først på skoleåret i år eller var det i vår jeg nesten bodde der. Jeg lå hos henne hver uke i langlang tid. Det er utrolig hyggelig og besøke hverandre ofte og. Vennene betyr alt!//webcam//

Jeg har dusjet, det er derfor jeg har må meg hetta for håret mitt ser ut som en fønet sau..

Når jeg får pakken min i posten skal jeg fortelle til dere hva det er, jeg gleder meg sånn til den kommer!

Goodnait!

Hva skal du i morgen?

//Solvieg//

Publisert: 04.jan.2011 @ 22:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Overgå Solveig! haha

Nå har jeg akuratt kommet hjem etter å ha vert ute jogget 1 time å 3 kvarter.

Skule egentilg jogge ca 1 time.

Det et mørkt jeg fortsette og kommer over feil bro.

 

 


<3Friend Forever<3

 

 

Stine

Publisert: 04.jan.2011 @ 20:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kort fortalt

Denne bloggen tilhører to jenter på 14.

 

Vi er to venniner som går i samme klasse og er bestevenniner. Før kjendte vi nesten ikke verandre. Ting endret seg i 7, klassene våre skule bli til en stor klasse på ungdomsskolen. Første skoledag i 8 var ganske spennende, ingen ville gå alene tanken på å være minst på en ny skole gjorede det mer spennende. Vi ble fort kjendt med de såm klassene. Solveig og Stine gikk på forskjellige skoler til de begynte i 8. Klassen til Stine var en ganske stor klassen, mens Solveig og klassen hennes var 2 gutter og 2 jenter + at det kom en som hadde gått alene i en klasse.

 

Klassene ble for kjendt med verandre og det føltes mer naturligt.

 

Stine og Solveig fant fort tonen å siden da har de vert bestevenniner. Vi gjør mye morsomt sammen sån som bestevenniner gjør! 

 


Solveig til venste og Stine til høyre!

 

Vi blir veldi glade om du gir oss tilbake meldinger! :)

 

-Stine

 

 

Publisert: 04.jan.2011 @ 17:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/c0d684f88385aa4718db894c3cb9657318bcc03c">Bloggurat</a>.

Publisert: 04.jan.2011 @ 17:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits