Kategori: Outfit

Outfit på en fin fredag!

Heey!

Nå ligger jeg på sofaen med Det Store Korslaget på TV-en. Vet egentlig hvem jeg heier på, haha. Får se senere i kveld hvem som blir min favoritt. Har hatt en utrolig bra dag i dag. 2. første timene var det svømming, 3. time hvar det RLE, Studietime og resten av dagen var det film. Fin fredag det er ja!

Jeg beklager ikke så mye blogging for dagen, men jeg setter det bare ut og ut. Jeg må lære med å priotere Bloggen bedre. Nå vet jeg ikke hva Stine gjør, men hun er også sikkert opptatt siden hun ikke blogger. Kanskje det blir en spørrerunde i morgen. Vi får se!

OUTFIT !


Tights, Skjorte og Topp Bikbok

Dagesn visdomsord :

Livet er ikke et spørsmål om å sitte med gode kort på hånden, men mer om å spille godt med dem man har fått utdelt. Av: Robert Louis Steveson.

Jeg legger ut dagens visdomsord nå frem over. Jeg liker sånne visdomsord de setter liksom gode ord for dagen! Morgen vet jeg ikke hva som skjer. Jeg skal til Annbjørg på eftaen. Vi skal kose oss og på party! Jehuu :-)

Liker du visdomsord?

Likte du outfit-en min ?

//Solveig//

Publisert: 21.jan.2011 @ 20:37 Kategori: Outfit Kommentarer: 0

The blue day.

Hei og hopp!

 

Nå sitter jeg og spiser middag, jeg aner ikke hva det heter. Det er liksom eggerøre med kjøttbiter oppi og den er liksom tykk. Kjempegodt med salt på. Hunden min Kito er veldig rar når jeg kommer hjem, han hopper og spretter og er superglad for jeg kom. Sånn er han alltid, bare om noen her hjemme er borte 5 minutter eller 3 timer så er han like glad. Når han hører bilen vår kommer hjem eller ser meg utenfor vinduet så bjeffer han og springer opp og ned. Det er litt morsomt å se han slik.  HAHA.

Skolen har ikke vært så spennende idag. Selvsagt har jeg hatt vask i kantinen i dag, både tirsdag og torsdag + i dag. Wææ, det er ikke så morsomt å gå rund å vaske bord å sette inntil stole i en kantine. Den er ikke så stor at det gjør noe.



Skjore: Bik Bok Tights: Bik Bok Toppunder: H&M Årmband: Bik Bok og Pieces Ørdedobbler: Husker ikke.


Det munnen min har sagt i dag er I like the way you shaker your as around me. Det har jeg sagt nesten i hele dag, det er gøy å si og, dere må prøve det!! HAHA! Kvelden består av å rydde rommet og kanskje på kafe med noen av jentene mine.

Har jeg ikke fin puus ?

Har du sagt noe i hele dag som du har på hjernen?

//Solveig//

Publisert: 07.jan.2011 @ 15:50 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Outfit 06012011

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen.  Var ferdig halv 4 i dag på grunn av utdanningsvalg, jeg har kokking og da måtte vi ha ekstra tid. Heldigvis får vi fri igjen for det når det lir mot våren. Vi laget 4 salater og en dessert som ikke falt i smak hos meg, jeg tror det var noen som ikke likte den som meg. Det var ikke fordi at det så ekkelt ut, men noen liker ikke alt her i verden.

Politiet var hos oss i dag og pratet om hvor vi står i verden. Det var helt okei og høre på for han forklarte det på en morsom måte. Han tegnet en hoppbakke med start og slutt. Slutte var døden og starte var da vi ble født. Vi stod på midten før det store stupet kom. Det er liksom da vi blir voksne og skal begynne med våre egne ting.

Her er outfit-en for dagen :


//Nikon D40, av meg//
BukseJC/ BluseKappAhl/ CardiganH&M/ ÅrmbåndPieces,Bikbok/ ØredobblerH&M/ ToppunderKappAhl/

Har politiet hvert på din skole og pratet noen gang ?

Likte du outfit-en?

Svar på spørrerunden kommer sener i kveld, dere kan bare spørre om hva dere vil! så kom igjen spørr! (:

//Solveig

Publisert: 06.jan.2011 @ 17:20 Kategori: Outfit Kommentarer: 4
hits