Kategori: Viktig Tema

Et vennskap.

Hei!

Nå skal jeg ta til meg et fornuftig tema blant alle tenåringsjenter. Det er vennskap. Det betyr mye for oss og vi kan ikke leve uten vennskap. Jeg har mange bestevenner og de betyr alt for meg. Men se for deg en jente på vår alder og ikke har bestevenner, tenk på noe så trist. Det er som en himmel uten stjerner. Du kan liksom ikke stole på noen og føler at alle prater bare stygt om deg. Alle må ta vare på hverandre. I klassen min er vi liksom veldig sammen spleiset alle jentene, men alle er ikke sammen hele tiden. Alle kan stole på hverandre og sånt. Det er en utrolig fin klasse vi er. Mine venner kan jeg stole fult på, men mange er forskjellig. Noen liker å shoppe, noen liker på fest og drive med sånne ting og andre liker dyr. Alle har forskjellige hobbyer og sånt skal det være, alle skal ikke være like. Men jeg er heldig for jeg er nokså lik vennene mine. Jeg liker å feste, men er ikke gammel nok ennå, jeg liker dyr og jeg elsker og shoppe! jeg elsker å bruke penger.

Stine og jeg er utrolig liker, jeg skjønner ikke at det gikk an. Vi liker å feste, når vi blir gamle nok, vi liker dyr og elsker å shoppe. Bruke penger rett og slett. Vi kan prate om alt og ingenting. Derfor laget vi denne bloggen sammen for vi er verdens bestevenner. Vi skjønner hverandre og alt er bare bra om oss, men oss kan bli uenige noen ganger og, men det fikser vi opp med hverandre med en gang.

Men et vennskap man ikke kan stole på hverandre det funker ikke. Det er ikke et godt vennskap en gang. Jeg syns du skal ta vare på vennene dine og stole på den + og snakke med dem! Du skal ha respekt for dem. Om dere er uenige, prat med hverandre med en gang. Ellers kommer dere til å få dårlig samvittighet og ikke snakke med hverandre på flere dager, bare gå forbi hverandre å stirre stygt. Det er ikke bra!

Dette her skal dere gjøre for å få verdens bestevennskap: Prat om alt mulig, respekter hverandre, ikke baksnakke hverandre og til slutt det viktigste stol på hverandre!Vi har det bestandig morsomt og jeg har ikke tenkt på å byte ut deg Stine! ♥♥

Hva syns du om at jeg skriver om noe viktig for en tenåringsjente?

Har du verdens bestevenn?

 

//Solveig//

Publisert: 08.jan.2011 @ 12:33 Kategori: Viktig Tema Kommentarer: 10
hits